Jag har gjort fransförlängning

Hej och god dagens alla mina fina läsare! Jag hade i dagens inlägg tänkt mig att jag skulle berätta om något som jag vet att många av er har efterfrågat, nämligen tips på ett företag som verkligen är duktiga på det här med fransförlängning i Katrineholm. Jag har gått till en professionell salong som heter Electraz och fått gjort en fransförlängning som jag är nöjd med. 

Jag håller på en del med idrott och nu är vi faktiskt flera tjejer i det här lagt som har skaffat oss långa och snygga fransar. I och med att vi bor här i Katrineholm med omnejd så har vi gått till Electraz, vi tycker att det är ett bra företag för den som vill få hjälp med en fransförlängning i Katrineholm. Jag är den enda av tjejerna som har en blogg, men jag kan säga som så att jag talar för oss alla när jag i dag skriver det här inlägget. Både jag och mina kompisar vill tipsa er om Electraz, vi tycket att det är dit ni i första hand ska gå ifall även ni är ute efter en fransförlängning i Katrineholm. Hon som jobbar på det här företaget har lång erfarenhet och är duktig på det hon gör så ingen som går dit behöver vara orolig över att inte kunna få hjälp med sin fransar. Det var allt för den här gången, hoppas ni tyckte om att få läsa det här inlägget, hoppas också att ni vill läsa de andra inläggen som kommer om en stund. Vi hörs, ha det bra så länge!